School Play

Materials
exterior: stainless steel wall 200x 600cm, field of sand, programmed lighting
interior: reflection hologram 45 x 45 cm, spotlight

A “stage” has been created to the inner court of the school, fabricated from a field of sand and a steel wall. It is lighted with programmed, changing lights.

During the dark hours, the “stage” performs as a courtyard lantern since it can be viewed from indoors from the buildings' multiple windows. During the daytime, the “stage” functions as a social playground for the pupils to utilize for their plays.

As a pair for the exterior piece, a hologram is created and situated in the lunchroom. In the hologram, you can see an image of a toy bucket and a shovel.

© Tülay Schakir     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.